X
تبلیغات
IR COOK - کیک شکلاتی با کرم گاناش

IR COOK

آشپزي

کیک شکلاتی با کرم گاناش

 

 

مهمون دارم و مهمونم هوس کیک شکلاتی کرده بود من هم این ور بگرد اون ور بگرد خلاصه دست به دامان وبلاگ مينويسم براي دخترم تينا شدم و این کیک رو از وبلاگش درست کردم و خیییییییلی خوشمان آمد شدیداااا . دستش درد نکنه

مواد لازم:

کره                             ١٧۵ گرم

شکر                           ١٧۵ گرم

تخم مرغ                      ۴ عدد

آرد سفید                     ٢٠٠ گرم

بیکینگ پودر                  ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو                    ١ قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای            ۵٠ گرم

مواد لازم برای تهیه گاناش:

خامه                   ۱ پاکت ۲۰۰میلی لیتری

شکلات تخته ای      ۱۳۰ گرم

طرز تهيه :

 مايه ي اين كيك خيلي غليظه و بعد از درست كردنش نترسيد .

تمامي مواد بايد به دماي محيط رسيده باشند و آرد را هم سه بار الك كنيد و قبل از شروع فر رو با درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم چون حتما فر بايد از بيست دقيقه قبل روشن باشه وگرنه كيك پف نميكنه . كف قالب مورد نظر هم كاغذ روغني بندازين و ديواره هاش رو هم با كره چرب كنيد .

اول شكلات تخته اي رو خورد كرده روي بخار كتري بذاريد ذوب بشه.

بعد کره و شکر رو باهمزن خوب می زنیم تا رنگش روشن بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و هر کدوم رو حدود یک دقیقه با همزن در يك جهت به صورت دوراني هم میزنیم تا حباب هاي هوا رو بتونيم توش ببينيم بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ای رو كه به روش بن ماری گذاشتين ذوب بشه رو به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه .

مواد خشک یعنی بکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو رو با هم مخلوط كنيد و  الک کرده و کم کم به مواداضافه میکنیم و با لیسک در حد مخلوط شدن در يك جهت دوراني هم میزنیم .

مایه رو تو قالب بريزيد و بزارين توي طبقه ي وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد تا۳۵ يا ۴۵ دقيقه بپزه . زمان آماده شدن در فرهاي مختلف ميتفاوته . مال من ۴۰ دقيقه اي آماده شد .

طرز تهیه ی کرم گاناش :

کرم گاناش ترکیبی از شکلات و خامه است که هم براي لاي كيك و هم روكش كيك مناسبه  . با این تفاوت که اگه قراره برای لای کیک استفاده بشه باید بذاریمش تو یخچال تا یه خورده خودشو بگیره و اگه برای روکش کیک استفاده میشه ، فقط کافیه از داغی بیفته تا بتونه یه روکش صاف واسه کیکمون بشه .

خامه رو باید رو حرارات ملایم بذاریم تا از کناره ی ظرف آروم شروع به جوشیدن کنه . بعدش بلافاصله تکه های شکلات خورد شده رو بهش اضافه میکنیم .خامه و شکلات رو اونقدر هم میزنیم که شکلاتمون کاملا تو خامه حل شده باشه . خامه نباید بجوشه ، پس وقتی که گرم شد حرارت رو خاموش کنین تا با حرارتش شکلات رو ذوب کنه .

كيك که سرد شد از قالب دربيارين و گاناش رو روش بريزين . ما با شير كاكائو خورديم كه خيلي دلمون رو زد بنابر اين به شما توصيه ميكنم كه با چاي يا قهوه تلخ ميلش كنيد .

با تشكر فراوان از مامان تينا و سينا با اين كيك هاي خوشمزه و عاليش

 

 


برچسب‌ها: كيك شكلاتي باروكش گاناش
+ نوشته شده در  سه شنبه 24 اسفند1389ساعت   توسط M@Ri  |